INFO: 06 30 992 00 44

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


A honlapon hirdetett művészeti, előadói tevékenységek, szolgáltatások közvetítésének igénybevételéhez.

A szolgáltatás igénybevételéhez megállapodást, továbbiakban SZERZŐDÉS-t kötnek: Györe Péter egyéni vállalkozó ( több impresszum) továbbiakban KÖZVETÍTŐ és a vállalkozás által kínált műsorközvetítési szolgáltatást igénybe venni kívánó természetes személy, vagy vállalkozás, továbbiakban MEGRENDELŐ.

SZERZŐDÉS SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉRE: A szóban-akár telefonon keresztül-megbeszéltek szóbeli szerződésnek minősülnek, így ugyanazok a feltételek vonatkoznak rájuk mint az írott formába fektetettekre. A szolgáltatás igénybevételével MEGRENDELŐ elfogadja a szolgáltatási feltételeket és hogy ezekről kellő mértékben tályékoztatva lett.

A megrendelésről rövid megállapodást , a közvetítésről  számlát küldünk amihez 1. megrendelő név, 2. a Megrendelő természetes címe,/ vállalkozás esetén a vállakozás telephelye és adószáma, 3. e-mail cím -szükséges. 

KÖZVETÍTŐ  A honlapon szereplő előadók valódiságáért, a közvetítés valószerűségéért és jogszerűségéért  szavatól. Igyekszik Megrendelőt és Előadót  a szükségesekről megfelelően tájékoztatni, őket összekapcsolja.

ELŐADÓ A  honlapon reklámozott  műsorokat (továbbiakban: Műsor) az onnaan kiválasztott Előadó szolgáltatja, adja elő. A műsor minőségéért a szolgáltatás jogszerűségéért szavatol.

 Előadó és Megrendelő közvetlenül is megállapodnak a közvetített műsor /  szolgáltatásra vonatkozólag. A Műsor  díját az Előadó felé kell megfizetni a helyszínen, készbénzben és ezért a számlaadás kötelezettsége is őt terheli.   

MŰSOR  A Műsor kizárólag művészi, illetve legális elemeket tartalmaz a megállapodás szerint és ideig.

MEGRENDELŐ  Közvetítőnél megrendeli és átutalja a  műsorközvetítés árát. Biztosítja a  Műsorhoz szükséges infrastukturát és az előadó emberséges körülményeit, amit telefonon a Közvetítővel és az Előadóval is egyeztethetnek.  A műsor igényei: 1.: tiszta öltözési lehetőség, 2.: zenei adathordozó lejátszása, 3.: tiszta, sima, biztonságos, lehetőleg minimum 3x3 m táncfelület, 4.: karfa nélküli szék az ünnepelt leültetésére, 5.: megfelelő hőmérséklet a tánchoz és az átöltözéshez, 20-27 C' között. A világjárvány idején, de azon kívül is gondoskodik az adott időpontban és az adott rendezvényre vonatkozó egészségügyi szabályok helyszíni ellenörzéséről és betartásáról!

LEMONDÁS  A műsor indokolt és érthető esetben ( vis maior ) az elindulásig visszamondható, utána már a megtett utat, a helyszínen pedig már az előadást is ki kell fizetni. A közvetítés árán  lemondás esetén a Közvetítő és az Előadó osztozik.

Előadó visszamondása, vagy akadályoztatása esetén Megrendelő,  Előadó és Közvetítő együttműködve keresnek új előadót, illetve a szerződött felek számára elfogatható megoldást ( új-idő, tér meghatározása ). Sikertelenség esetén a közvetítői költség visszajár Megrendelőnek.

Jogvita esetén a felek budapesti illetőségű békéltető testületet, illetve bíróságot keresnek meg.

Image
Image
MEGRENDELÉS
Györe Péter
TELEFON
06 30 992 00 44
E-MAIL
gyorepeti@gmail.com