Alapító chippendale táncosok

Alapítóként-, picit a női sztriptíztől eltérően-, kezdettől nem csak a szórakoztatás, de a művészet szólgálata és a női egyenjoguság támogatása is a célunk volt, ezért is választottuk a Dance Mission nevet. Húsz éves pályafutásunk alatt történt több ezer fellépésünk tapasztalatával segítjük most a fiatalabb generációt az általunk képviseltek folytatásához.


GYÖRE PÉTER

James Bond

187 cm romantikus katona, kis machoval fûszerezve.

"Nézz rám, fogd meg a kezem, Ölelj meg, és szeress, S mint a tenger fodrain a napfénynek, szerelmed tükre lesz ezerszeres."

"A legjobb dolog, amit egy férfi csinálhat: megszeretteti magát azokkal, akiket imád."

Részletek

HAVAS ZSOLT

Latin

Majd 1 méter vállszélességû mûvészi lélek latin köntösben.

"Ha hagyod, hogy megérintsen, szived minden dobbanásával erotikus mámor vesz rajtad erőt, mely végigfut testeden, felgyújt minden érzéket benned, s e tüztöl boldog valóságban érzed a szerelem és az érzékiség mindenhatóságát."

Részletek

CSAPAT


15 év alatt több ezer chippendale showt csináltunk Havas Zsolttal barátommal. A csapat bejárta Pannonia minden szegletét, és néhány kivétellel a környezõ országokat is(Ausztria, Németország, Szlovákia). Elötte és közben végigharcoltuk a történelmet a Magyar Honvédségnél, és különbözõ filmekben (Artur király udvarában, Hazudós Jákob, A Notre Dame-i toronyõr, Európa Expressz... és 2013-ban a Hercules). Többféle stílusban tanultunk táncolni, igyekszünk ezekből minél többet belecsempészni műsorunkba. Mondhatjuk, hogy mindegyikünkben érzékeny mûvészlélek szunnyad, amely egyes mûsorok drámaiságán talán ki is szûrõdik. A sport és a diéta pedig elengedhetetlen egy férfiasan, de még esztétikusan kidolgozott testhez, amely oszlopként tartja a szép mozgás szerkezetét. Kettagú csapatunkhoz 3 évvel később csatlakozott Kovács Attila neves fotómodell barátunk. Részben átvette hõsszerelmes stílusunkat, részben kiegészíti humoros, könnyed elõadásaival, de az átlagmagasságot mindenképpen (185 cm-re) növelte. Jó kapcsolatunk van a táncos kollégákkal, és a gyönyörû magyar táncoslányokkal - áraink megközelítõleg egységesek - így igény esetén bármilyen számú és összetételü csapatot össze tudunk állítani. Természetesen számos TV müsorban (TV2-Corridor-love, RTL-Fókusz, M-Sat-Kultúrmagazin, stb.) és újságcikkben (Nök lapja, Fókusz, Mai Nap, stb.) szerepeltünk, igy remélhetöleg már ismerösek vagyunk. Mûsorainkat nõnapi, névnapi, szülinapi, baráti, céges, iskolai és nyilvános bulikra ajánljuk. Mint nevünk is mutatja, hivatásunkat misszióként teljesitve küzdünk a világ nõtagjainak egyenjogosúgásáért minden területen, de fõleg a nõk - az emberiség egész történelme alatt tabuk, álerkölcsök és képmutatás útján gúzsbakötött - szexuális szabadságáért. Jól hangzott ugye? Az viszont igaz, hogy mûsoraink célja nem a nõ felajzása, hanem a hódolat kifejezése a kedvességnek, a bájnak, az anyának, egyszóval a Nõnek, melyet mint egy csokor virágot szeretnénk átnyújtani a megrendelõ nevében a szeretett hölgy(-ek)nek. Nálunk minden elõadáson nõnap van, magánéletünkben pedig minden nap, mert megtanultuk és valljuk, hogy partnerünk szerelmét mindennap ki kell érdemelni és a szeretetbe fektetett energiának van a legfinomabb gyümölcse: a boldogság.


MÉDIA

"Divat lett a Chippendale!

Gyorsvonati sebességgel robog felénk a nõi egyenjogúság... Jobb helyeken nincs nélkülük leánybúcsú, vagy éppen szakszervezeti Nõnap" (Nõk Lapja)

A lánybúcsúk erotikus csúcspontja a férfisztriptíz!

"Van aki bevallja, van aki nem, de minden nõnek megdobban a szíve, ha vetkõzõ Chippendale fiúkról hall, hát még ha látja is õket." (Meglepetés)

...és mi is a Chippendale Show?

"Chip és Dale, a két amerikai mókus, akik elõször mutatták meg közönség elõtt a mogyoróikat." Havas Zsolt barátunk tudománytalan magyarázata :)