VENDEGKÖNYV


Bejegyzés sikeres volt, hamarosan engedélyezzük!
Bejegyzés a vendégkönyvbe
Somoskői Katalin
2021-05-18

Kedves Péter! Szeretném Önnek is megköszönni Ákos szombati salgótarjáni fellépését! Ákos nagyon kedves, udvarias, rugalmas volt. További sok sikert kívánok önöknek! Üdvözlettel: Somoskői Katalin

Maria Kecskes
2020-10-08

Testveremnek rendeltem szuletesnapjara egy kis meglepetest:-) Zoli Gyorbol nagyon profin megoldotta, hogy nem is sejtettek a lanyok az irodaban, hogy miert is van O ott. Koszonom Petinek a profi szervezest:-) Ha lesz meg alkalom, keresni foglak az biztos. Mindenkinek ajanlom, aki profi, igenyes musort szeretne!

TBB
2020-09-14

Egy fantasztikus műsor részesei lehettünk Susan P.-nek köszönhetően aki lenyűgöző technikai megoldásokat mutatott be mindent elsöprő dinamikával a kreativitásáról már nem is beszélve. Külön öröm volt, hogy nem egy műanyag nőt kaptunk hanem valódi cicit, szájat, hajat, ami még igazibbá tette az élményt. Ezúton is köszönjük szépen!

V.Tímea
2020-08-24

Bogács 2020.08.22. Nagyon szépen köszönjük Péternek a gyors szervezèst,nagyon segítőkész volt! Feri nagyon cuki volt,kedves,és fantasztikus hangulatot csinált. Sikerült a menyasszonyt (is) elkápráztatni ? Csak ajánlani tudom!

Bajkai Melinda
2020-08-20

Dani nagyon jó müsort csinált nekünk, mindannyian nagyon èlveztük. A szülinapos is odáig volt. Nagyon köszönjük ezt az èlmènyt

Tóth Emese
2020-08-04

Kóka 2020.08.01. Profi szervezést köszönjük Péternek, bár mi sem hagytunk sok időt rá, de minden a helyére került. Mr. Stark csodás előadását élhettük át a csajokkal. Nagyon profi és eszméletlen kedves srác. Mindenben nagyon segítőkész volt és együttműködő. A lányok nevében bátran merem mondani, hogy egy örök emlék marad. A Menyasszonyunk is remekül érezte magát. Köszönjük szépen! ??

Gábor
2020-08-03

Sziasztok! Felejthetetlen legénybúcsút tudhatunk magunk mögött! Köszönjük Péter lelkiismeretes munkáját, a befektetett energia mindig megtérül! A lány pedig Naomi Cole... mit is mondhatnék, külsőleg és emberileg is egy gyönyörű nő, nagyon kedves, nagyon közvetlen személyiség. Örök emlék marad! ??

Tóth József
2020-08-03

T.J. Kóka 2020.08.01. Legény búcsú. Szenzációs műsort láttunk Anikótól és Lilytől, mindenkit elkápráztattak, izzott a levegő a helyiségben a műsor alatt. A búcsúzó legény is meg lett dolgoztatva, így teljesen rendben volt minden. Péternek köszönöm a szervező munkát, sajnos sok időt nem hagytam neki rá de nagyon profin megoldotta a feladatot. Még egyszer köszönöm mindenkinek ??

Sz. H. Katalin
2020-07-18

Barátnőm lánybúcsújára már le volt szervezve egy táncos fiú, de az utolsó héten már sajnos nem értük el sem telefonon sem e-mailen. Az utolsó utáni pillanatban kerestem meg Pétert és segített leszervezni a táncot, pedig már volt egy fellépése Ferinek, ráadásul nem is helyben. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a rugalmasságot és gyorsaságot! Legközelebb már biztos, hogy egyből titeket keresünk meg!!!

Iza Poordavar
2020-03-18

Taksonyi szülinap március 13 ikán egy nagyon kis bulit rendezett a Dani mindenki imádta nagyon cuki volt és a tánc is tokeletes volt ???

F. Sz. Tejfakasztó
2020-03-02

-Nagyon zsír volt Bella fellépése,minden kolléga szerelmes lett!!! :D Köszönjük a villámgyors szervezést is!

Kiss Boglárka
2019-11-17

Kedves Péter! Szuper jól sikerült a műsor, köszönjük! Az ünnepelt nagyon örült, Diego remekül felmérte, hogy mi fér bele a meglepetésbe. Kedves és tisztelettudó volt. Mindenkit elkápráztatott. Szerintem egyeztetünk még néhányszor, mert a vendégség összes hölgye Őt akarja. ??

T. Anna Gyöngyös
2019-01-11

Megvolt a műsor!!!...Pontosabban fogalmazva megvolt Adri brutálisan jó műsora! :D Nagyon szépen köszönöm a közreműködést,Péter! Boldog új évet!

N.A. csapatépítő
2018-09-26

Kedves Péter! Az emlékezetes produkció életem egyik legjobb döntése volt. Nagyon betalált a választása Diego kapcsán. Mindenkivel bájosan kontaktolt, már amennyire tőlem tudott ? Lenyűgöző munkát végeznek, amelyhez csak gratulálni tudok!!! Kívánom hogy munkájukat továbbra is ilyen eredményesen, egészségben tudják még végezni nagyon sokáig! Rendkívül boldog vagyok, hogy a bakancslistámon szereplő tétel, az Önök jóvoltából megvalósult! Hálás vagyok, amelyre mindig nagy öröm lesz visszaemlékezni. További jó munkát kívánok Önnek és fantasztikus csapatának!!!

Némethné Lovas Mária 2018.08.17.
2018-08-25

Kedves Péter! Szeretném Önnek megköszönni,hogy főnökasszonyom születésnapi meglepetése tökéletesre sikerült. Nagyon köszönöm hogy Ferit ajánlotta Miskolcról aki nagyon kedves, korrekt srác. Olyan meglepetésben volt része a főnöknek amit soha nem fog elfelejteni.De én mint meglepetésszervező sem. Még biztosan nagyon sokáig emlegetni fogjuk.Mégegyszer nagyon köszönöm! Mindenkinek ajánlani tudom. További sok sikert! Üdvözlettel: Marika Múcsonyból

Patrícia
2018-08-12

Kedves Pèter! Hatalmas köszönet, hogy borzalmas rövid idő alatt: pèntek dèlutànról, szombat estére sikerült ilyen szuper ( Àkos Bp-ről) tàncost leszervezned nekünk. Àkos egy szuper katona műsort nyomott le, amely 120% -osan megfelelt az elvàràsainknak. Közvetlen, baràtsàgos ès szexi volt. Köszönjük a gyors szervezèst, ès Àkost ;)

Machek Piroska
2018-07-17

Kedves Péter! Minden nagyon szuper volt Mosonmagyaróváron! Zoli nagyon jó fej! Pontosan tudta meddig mehet el.A menyasszony most volt nálam és még mindig a hatása alatt van! :) Neked is egy nagy köszönet végig nagyon figyelmes voltál! Csak ajánlani foglak titeket! Még egyszer köszönök mindent!

Mohácsi Zsolt
2018-07-08

Kedves Péter! Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Nagyon jó műsort csináltak a lányok-Kriszti és Jessica,-és a szertornász múlt is hasznos volt! :D

Erös Veronika
2018-02-26

Gábor volt nálunk Pécsröl.A srác szuper volt!Nagyon jó volt a müsora, de ami mindent vitt , pontosan tudta , hogy egy ilyen korú "idösebb" hölgynél , hol van a határ.Olyan jól megtalálta azt a pontot ami az ízlésesség határa, viszont a hangulat is megmaradt.Csak ajánlani tudjuk,fogjuk.

Police lover
2017-08-20

Györe Péter járt nálunk,és fantasztikus meglepetés volt. Színvonalas előadást nyújtott, kedves volt velünk,és mindenkit bevont a produkciójába. Jó mozgásával és jó testével egy örök élményt okozott nekünk.