VENDEGKÖNYV


Bejegyzés sikeres volt, hamarosan engedélyezzük!
Bejegyzés a vendégkönyvbe
Mihály H. Alexandra
2021-08-30

Köszönjük szépen a profi munkát! Ákos szuper volt és szuperul kezelte a nem túl felszabadult hangulatot is! :)

Nagyné Lehoczki Nikoletta
2021-08-01

Sziasztok! Mégegyszer köszönjük szépen a gyors szervezést! Dan szuper produkcióval varázsolta el a menyasszonyt, aki "adta magát". :) Nagyon kedves volt, udvarias, és persze úgy ahogy volt tökéletes! Mindenki aki ott volt nagyon élvezte a műsort! Még a végén maradt is egy kicsit, felszolgálta a tortát, mi pedig megvendégeltük! Egyszóval nagyon örültem hogy ő jött! 

Alkoda Diana
2021-07-20

Kedves Péter! Ákos szombaton lépett fel Egerszalókon egy leány búcsùn Felejthetetlen élményben volt. Köszönjük szépen ☺️

Berkes Krisztina
2021-06-27

Sziasztok! Szeretném megköszöni a tegnapi csodás napot!Lilly egy csodálatosan kedves,imádnivaló csaj!A fiúknak nagyon tetszett a műsor,és tényleg nagyon oda tette magát!Nálunk csak egyetlen kérdés vetődött fel:Mikor lesz legközelebb alkalom,hogy újra meghívjuk! További sok sikert a csapatnak,és biztos hogy még találkozunk!

Zsolt
2021-06-13

Kedves Péter! Bár a túl későnél is később találtunk rátok de az idő rövidsége (kb. 3 óra sem a cél időpontig...) ellenére nagyon profin megoldottátok, hogy kedves barátom számára felejthetelen maradjon a legénybúcsúja! Nagyon hálásak vagyunk a gyors, precíz és rendkívül hatékony szervezésért! Külön kiemelmém Lilly kedvességét, profizmusát aki a nem épp ideális helyszínen is maradandó emléket hagyott az egész társaságban!!! Szívesen ajánljuk mindenkinek a www.cheppendaleshow.hu -t, Pétert és Lillyt! Köszönünk mindent!!! Üdvözlettel, Zsolt

Somoskői Katalin
2021-05-18

Kedves Péter! Szeretném Önnek is megköszönni Ákos szombati salgótarjáni fellépését! Ákos nagyon kedves, udvarias, rugalmas volt. További sok sikert kívánok önöknek! Üdvözlettel: Somoskői Katalin

Maria Kecskes
2020-10-08

Testveremnek rendeltem szuletesnapjara egy kis meglepetest:-) Zoli Gyorbol nagyon profin megoldotta, hogy nem is sejtettek a lanyok az irodaban, hogy miert is van O ott. Koszonom Petinek a profi szervezest:-) Ha lesz meg alkalom, keresni foglak az biztos. Mindenkinek ajanlom, aki profi, igenyes musort szeretne!

TBB
2020-09-14

Egy fantasztikus műsor részesei lehettünk Susan P.-nek köszönhetően aki lenyűgöző technikai megoldásokat mutatott be mindent elsöprő dinamikával a kreativitásáról már nem is beszélve. Külön öröm volt, hogy nem egy műanyag nőt kaptunk hanem valódi cicit, szájat, hajat, ami még igazibbá tette az élményt. Ezúton is köszönjük szépen!

V.Tímea
2020-08-24

Bogács 2020.08.22. Nagyon szépen köszönjük Péternek a gyors szervezèst,nagyon segítőkész volt! Feri nagyon cuki volt,kedves,és fantasztikus hangulatot csinált. Sikerült a menyasszonyt (is) elkápráztatni ? Csak ajánlani tudom!

Bajkai Melinda
2020-08-20

Dani nagyon jó müsort csinált nekünk, mindannyian nagyon èlveztük. A szülinapos is odáig volt. Nagyon köszönjük ezt az èlmènyt

Tóth Emese
2020-08-04

Kóka 2020.08.01. Profi szervezést köszönjük Péternek, bár mi sem hagytunk sok időt rá, de minden a helyére került. Mr. Stark csodás előadását élhettük át a csajokkal. Nagyon profi és eszméletlen kedves srác. Mindenben nagyon segítőkész volt és együttműködő. A lányok nevében bátran merem mondani, hogy egy örök emlék marad. A Menyasszonyunk is remekül érezte magát. Köszönjük szépen! ??

Gábor
2020-08-03

Sziasztok! Felejthetetlen legénybúcsút tudhatunk magunk mögött! Köszönjük Péter lelkiismeretes munkáját, a befektetett energia mindig megtérül! A lány pedig Naomi Cole... mit is mondhatnék, külsőleg és emberileg is egy gyönyörű nő, nagyon kedves, nagyon közvetlen személyiség. Örök emlék marad! ??

Tóth József
2020-08-03

T.J. Kóka 2020.08.01. Legény búcsú. Szenzációs műsort láttunk Anikótól és Lilytől, mindenkit elkápráztattak, izzott a levegő a helyiségben a műsor alatt. A búcsúzó legény is meg lett dolgoztatva, így teljesen rendben volt minden. Péternek köszönöm a szervező munkát, sajnos sok időt nem hagytam neki rá de nagyon profin megoldotta a feladatot. Még egyszer köszönöm mindenkinek ??

Sz. H. Katalin
2020-07-18

Barátnőm lánybúcsújára már le volt szervezve egy táncos fiú, de az utolsó héten már sajnos nem értük el sem telefonon sem e-mailen. Az utolsó utáni pillanatban kerestem meg Pétert és segített leszervezni a táncot, pedig már volt egy fellépése Ferinek, ráadásul nem is helyben. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a rugalmasságot és gyorsaságot! Legközelebb már biztos, hogy egyből titeket keresünk meg!!!

Iza Poordavar
2020-03-18

Taksonyi szülinap március 13 ikán egy nagyon kis bulit rendezett a Dani mindenki imádta nagyon cuki volt és a tánc is tokeletes volt ???

F. Sz. Tejfakasztó
2020-03-02

-Nagyon zsír volt Bella fellépése,minden kolléga szerelmes lett!!! :D Köszönjük a villámgyors szervezést is!

Kiss Boglárka
2019-11-17

Kedves Péter! Szuper jól sikerült a műsor, köszönjük! Az ünnepelt nagyon örült, Diego remekül felmérte, hogy mi fér bele a meglepetésbe. Kedves és tisztelettudó volt. Mindenkit elkápráztatott. Szerintem egyeztetünk még néhányszor, mert a vendégség összes hölgye Őt akarja. ??

T. Anna Gyöngyös
2019-01-11

Megvolt a műsor!!!...Pontosabban fogalmazva megvolt Adri brutálisan jó műsora! :D Nagyon szépen köszönöm a közreműködést,Péter! Boldog új évet!

N.A. csapatépítő
2018-09-26

Kedves Péter! Az emlékezetes produkció életem egyik legjobb döntése volt. Nagyon betalált a választása Diego kapcsán. Mindenkivel bájosan kontaktolt, már amennyire tőlem tudott ? Lenyűgöző munkát végeznek, amelyhez csak gratulálni tudok!!! Kívánom hogy munkájukat továbbra is ilyen eredményesen, egészségben tudják még végezni nagyon sokáig! Rendkívül boldog vagyok, hogy a bakancslistámon szereplő tétel, az Önök jóvoltából megvalósult! Hálás vagyok, amelyre mindig nagy öröm lesz visszaemlékezni. További jó munkát kívánok Önnek és fantasztikus csapatának!!!

Némethné Lovas Mária 2018.08.17.
2018-08-25

Kedves Péter! Szeretném Önnek megköszönni,hogy főnökasszonyom születésnapi meglepetése tökéletesre sikerült. Nagyon köszönöm hogy Ferit ajánlotta Miskolcról aki nagyon kedves, korrekt srác. Olyan meglepetésben volt része a főnöknek amit soha nem fog elfelejteni.De én mint meglepetésszervező sem. Még biztosan nagyon sokáig emlegetni fogjuk.Mégegyszer nagyon köszönöm! Mindenkinek ajánlani tudom. További sok sikert! Üdvözlettel: Marika Múcsonyból